Yritysyhteistyö

Yhteistyö kannattaa

Olemme sitä mieltä, että Lahti ja sen lähialueet ansaitsevat enemmän positiivista näkyvyyttä. Meillä on täällä paljon tarjottavaa ja haluamme kertoa siitä ihmisille omin sanoin.

Yhteisömme koostuu monesta kokeneesta sisällöntuottajasta, jotka tekevät säännöllisesti yhteistyötä paikallisten ja ylipäänsä kotimaisten yritysten kanssa. Me tuomme yrityksellesi näkyvyyttä lempeästi, mutta tehokkaasti.


Vaikuttajaan luotetaan

Teemme kovasti töitä sen eteen, että sanaamme ja suosituksiimme luotetaan. Tuotamme seuraajillemme lisäarvoa pitämällä sisällön aitona ja kiinnostavana. Kerromme aina kokemuksistamme rehellisesti. Hyvin tehty julkaisu elää netissä pitkään ja voi tuoda yrityksellesi näkyvyyttä vielä vuosien päästäkin.

Esimerkiksi Instagramissa yhteisön seuraajista 96,3 % on suomalaisia ja n. 50 % kotoisin Päijät-Hämeestä. Pääkohderyhmämme ovatkin juuri paikalliset ihmiset. Valtaosa tavoittamistamme ihmisistä on työikäisiä 25-54-vuotiaita. Meillä on vakiintunut seuraajakunta yhteisönä ja jokaisella vaikuttajalla yksilönä.


Yhteistyön muodot

Toteutamme yhteistyön sinun toiveidesi mukaisesti. Valitsemme yrityksesi kohderyhmään sopivimmat vaikuttajat ja kanavat, jotta yritys saa parhaan hyödyn. Voit myös itse toivoa sopivaa vaikuttajaa.

Vahvuutemme ovat etenkin erilaiset hyvinvointiin ja kauneuteen, kotiin ja sisustukseen sekä perhe-elämään liittyvät ja tietysti myös paikalliset yhteistyöt. Älä kuitenkaan epäröi ottaa yhteyttä muissakaan tapauksissa, kaikesta voidaan neuvotella.

Erilaisia yhteistyökanavia voivat olla mm. Päijätmedian omat blogi, Instagram ja Facebook tai yksittäisten vaikuttajien blogit ja somekanavat. Tehdessäsi yhteistyötä yksittäisen vaikuttajan kanssa, saat silti koko yhteisön tuen ja lisänäkyvyyden hyödyksesi.


Yhteistyökumppaneitamme