Vaikuttajaksi

Kanavasi


Onko sinulla aktiivisesti päivittyvä sosiaalisen median kanava? Yhteisöön ovat tervetulleita bloggaajat, tubettajat, Instabloggaajat, Tiktokkaajat ja oikeastaan missä tahansa kanavassa toimivat ihmiset. Voit olla harrastelija tai ammattilainen, kunhan nautit siitä mitä teet!


Verkostoidutaan

Haluaisitko tutustua muihin paikallisiin vaikuttajiin, osallistua tuleviin yhteisötapaamisiin, päästä tekemään yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa ja saada itsellesi lisänäkyvyyttä siinä samalla? Kaikki näistä onnistuu meillä! Olemme tiivis yhteisö, jossa jokainen on saman arvoinen.


Paikallisuuden puolesta

Osana yhteisöä tuotat sisältöä itsenäisesti omilla kanavillasi ja Päijätmedia antaa sinulle lisänäkyvyyttä jakamalla sisältöjäsi omissa kanavissaan. Näkyvyys toimii molempiin suuntiin, joten myös sinun kannattaa jakaa Päijätmedian sanomaa eteenpäin. Emme rajoita omaa tekemistäsi, mutta pidäthän mielessä, että yhteisönä pyrimme edistämään Päijät-Hämeen alueen tunnettuutta ja näkyvyyttä positiivisella asenteella.  


Hae mukaan ja esittele itsesi

Lähetä meille sähköpostia paijatmediayhteiso@gmail.com, jossa kerrot lyhyesti itsestäsi, kanavistasi ja tavoittamastasi seuraajakunnasta. Jos meillä on sinulle sopiva paikka yhteisössä, saat hyväksyttäväksi sääntömme ja pääset osaksi mahtavaa jengiä.