Image by Bookblock

Yritysyhteistyö

AUTAMME SINUA NÄKYMÄÄN

Lue lisää

 

Yhteistyö kannattaa

KAIKKI

HYÖTYVÄT

Olemme sitä mieltä, että Lahti ja sen lähialueet ansaitsevat enemmän positiivista näkyvyyttä. Meillä on täällä paljon tarjottavaa ja haluamme kertoa siitä ihmisille omin sanoin.

Olemme kokeneita sisällöntuottajia ja teemme säännöllisesti erilaisia yhteistyöprojekteja paikallisten/kotimaisten yritysten kanssa. Me tuomme yritykselle näkyvyyttä lempeästi, mutta tehokkaasti.

Yhteistyön muodot

SINÄ

VALITSET

Toteutamme yhteistyön sinun toiveidesi mukaisesti. Valitsemme aina yrityksesi kohderyhmään sopivimmat vaikuttajat ja kanavat, jotta yrityksesi saa parhaan hyödyn. 

Vahvuutenamme ovat etenkin erilaiset hyvinvointiin ja kauneuteen, kotiin ja sisustukseen, perhe-elämään sekä paikallisuuteen liittyvät yhteistyöt. Usein testaamme tuotteita tai palveluita ja kerromme niistä rehellisesti omissa kanavissamme, mutta voit ehdottaa yhteistyötä rohkeasti.

Vaikuttajaan luotetaan

MEILLÄ ON

JO YLEISÖ

Teemme kovasti töitä sen eteen, että sanaamme ja suosituksiimme luotetaan. Tuotamme seuraajillemme hyödyllistä, kiinnostavaa ja aitoa sisältöä. Hyvin tehty julkaisu elää somessa pitkään ja voi tuoda yrityksellesi näkyvyyttä vielä vuosienkin päästä.

Yhteisön seuraajista 95 % on suomalaisia ja 65 % Päijät-Hämeestä. Pääkohderyhmämme on paikalliset ihmiset. Olemme vakiinnuttaneet seuraajakuntaa ja meihin luotetaan. Viikoittain vaikuttajamme tavoittavat kymmeniä tuhansia silmäpareja.

Ainutlaatuinen yhteisö Päijätmedia

SIIRRY

© 2020 Päijätmedia. Toteutus Johanna Huuhtanen.