AJANKOHTAISET ARTIKKELIT

Selaa

Etsi

Päijätmedia pukeutuu pinkkiin

Kuten moni tietää, lokakuu on Roosa nauha -kampanjan pääasiallinen kuukausi. Vuodesta 2020 lähtien Roosa nauha -keräys tukee rintasyöpätutkimuksen lisäksi myös muiden syöpien tutkimustyötä. Keräyksen painopisteenä on syöpien voittamiseksi tehtävä työ, mutta varoja ohjataan myös potilaille ja omaisille tarjottavaan neuvontaan.


Keräyksen teema on tänä vuonna periytyvyys. Itse syöpä ei periydy, mutta alttius sairastumiseen voi periytyä. Suomalaisten geeniperimä ja kansantaudit ovat erilaisia kuin kenelläkään muulla, joten on tärkeää tukea nimenomaan suomalaista tutkimusta.Myös Päijätmedia pukeutuu pinkkiin lokakuun loppuun asti, eli sosiaalisen median kanavissamme on pinkki logo tavallisen violetin sijaan. Tempauksen tarkoitus on muistuttaa ihmisiä Roosa nauha -kampanjan tärkeydestä ja siitä, että jokainen voi osallistua omalla panoksellaan keräykseen.


Syöpä koskettaa valitettavan monia meistä jossain vaiheessa elämäämme. Se voi osua omalle kohdalle tai se voi tulla perheenjäsenelle, ystävälle, työkaverille tai naapurille. Kenenkään ei pitäisi joutua elämään sairastumisen pelossa, mutta toisaalta tiedämme kaikki, että elämä voi aina yllättää. Siksi haluamme tukea yhteisön voimin syöpätutkimusta.


Perustimme Päijätmedian nimissä oman keräyksen, jossa kerätyt rahat menevät suoraan Syöpäsäätiölle suomalaisen syöpätutkimuksen tueksi. Keräys on voimassa vuoden 2020 loppuun saakka ja pääset lahjoittamaan siihen tästä linkistä. Muistathan, että voit lahjoittaa täysin oman mahdollisuutesi mukaan. Jokainen euro merkitsee ja tukee syöpätutkimusta, olemme siis kiitollisia kaikesta tuesta!Kuvat: Wix & Johanna Huuhtanen

Teksti: Johanna Huuhtanen

Lähteet: Syöpäsäätiön Roosa nauha -sivusto

 

Ainutlaatuinen yhteisö Päijätmedia

SIIRRY

© 2020 Päijätmedia. Toteutus Johanna Huuhtanen.